Happi lanceert een nieuwe versie

MatchIT om mensen digitaal met elkaar in contact te brengen is verbeterd

Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om deze nieuwe versie van de Happi app te ontwikkelen. Daarbij hebben we de MatchIT module verbetert.

Wat is MatchIT

MatchIT brengt mensen met hiv-infectie digitaal met elkaar in contact. Na accepteren van de gedragsregels, maak je een profiel van jezelf aan de hand van 20 stellingen. Deze stellingen worden vervolgens gematcht met andere mensen zodat je kunt zien met wie je veel overeenkomsten hebt.

Na een succesvol begin, werd het tijd om de module te verbeteren. Hieronder lees je wat we gedaan hebben

Kies een avatar die bij je past

Jouw privacy is voor ons het belangrijkst en daarom vragen we je niet een foto te uploaden. Maar om de MatchIT wel persoonlijker te maken, kun je nu een avatar kiezen die bij je past om je profiel aantrekkelijk mee te maken.

Een notificatie als er een Match is

Omdat je niet continue met de Happi app in de weer bent, kan het zijn dat je een tijd mist dat er een connectie is met iemand anders. Daarom geven we je vanaf nu een seintje wanneer er een Match is met iemand anders.

Matches filteren op wat jij belangrijk vindt

Nu steeds meer mensen gebruik maken van MatchIT wordt de lijst met mogelijke Matches ook steeds groter. Daarom introduceren we nu de mogelijkheid om je Matches te filteren.

Probeer de nieuwe versie van Happi nu uit!