Happi Hiv

De alles-in-1 app die jou als patiënt de mogelijkheid geeft regie te nemen over ziekte en gezondheid. Van medicatie bestellen tot berichten van de hiv patiëntenvereniging; van het opnemen van je poli-consult to het meten van je kwaliteit van leven. Zo ondersteunt de Happi Hiv app jou en je behandelteam maximaal in je behandeling.

Persoonlijke gezondheidsdoelen

Geeft de 4 gezondheidsdoelen (therapie effectiviteit, verdraagbaarheid medicatie, hart- en vaatziekten en kwaliteit van leven) weer zodat je meer inzicht krijgt in hoe het met je gaat. Je kunt het hier eenvoudig zien wanneer er veranderingen optreden.

Zorgeloos omgaan met je medicatie

Geeft een overzicht van je medicatie en past de inname tijd aan als je op vakantie bent. Bestel eenvoudig via de app je medicatie die dan gratis wordt thuisbezorgd. Tevoren is de bezorger bij jou bekend en als deze onderweg is kun je hem volgen in de app. Zo weet je op de minuut precies hoe laat we voor je deur staan.

Interactieve vragenlijsten

In Happi hebben we de gestandaardiseerde kwaliteit van leven vragenlijsten omgevormd tot een sympathiek gesprek. Met behulp van een chatbot worden de vragen op een leuke manier aan je voorgelegd. Je kunt op ieder moment stoppen en op een later moment terugkeren om het af te maken.

Wat doet Happi nog meer ?

Mijn berichten

Ontvang 2-wekelijks berichten van de hiv vereniging over wetenschappelijk of sociaal nieuws en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Happi app via het Happi nieuws.

Mijn consulten

Biedt de mogelijkheid poli-afspraken te noteren en aan te geven dat je herinneringen wil ter voorbereiding op het consult. Ook kun je het consult opnemen en later thuis terug luisteren.

Mijn metingen

Geeft makkelijk je metingen van bloedwaarden en andere metingen weer. Als er een koppeling is tussen Happi en jouw ziekenhuis dan worden de metingen automatisch in Happi geladen en weergegeven.

Informatie

Biedt informatie over verschillende onderwerpen zoals wat te doen bij braken of handige tips voor als je op reis gaat. Ook vind je hier een lijst van alle ziekenhuizen waar je voor HIV behandeld kunt worden in Nederland.

"Happi geeft ondersteuning bij het innemen van je medicatie en tóch voldoende privacy"

Rob - hiv patiënt

Hoe werkt het?

Installeren

Download de Happi app in een van de app stores en installeer deze op je telefoon.

Stel je doelen in

Met behulp van specifieke gezondheidsdoelen heb je snel inzicht in hoe het met je gaat.

Connect je behandelaar

Via het Happi portaal kan je behandelteam op afstand meekijken met de uitslagen in de Happi app en je zo ondersteunen in je behandeling.

Happi Hiv partners

Download de app

Download de app en neem de regie over jouw gezondheid