Happi Huid

De alles-in-1 app die jou als patiënt de mogelijkheid geeft regie te nemen over je ziekte en gezondheid. Van het instellen van een persoonlijk behandeldoel tot het meten van je gezondheidsbeleving; van het fotograferen van je aangedane huid tot het meten van je kwaliteit van leven. Zo ondersteunt de Happi Huid app jou en je behandelteam maximaal in je behandeling.

Persoonlijke gezondheidsdoelen

Geeft de 3 gezondheidsdoelen (ziekteactiviteit, gezondheidsbeleving en kwaliteit van leven) weer zodat je meer inzicht krijgt in hoe het met je gaat. Je kunt hier eenvoudig zien als er veranderingen optreden.

Stel je behandeldoel in

De Happi app helpt je met behulp van een sympathiek gesprek om je behandeldoel op te stellen. Nadenken over je behandeldoel stelt je in staat om samen met je behandelaar je behandeling te optimaliseren.

Gezondheidsbeleving

Bepaal eenvoudig hoeveel last je van je ziekte hebt met voor jouw ziekte specifiek samengestelde vragenlijsten. Daarop kan je behandelaar de juiste behandeling afstemmen.

Wat doet Happi nog meer ?

Mijn vragenlijsten

Voor patiënten met psoriasis staat hier een eenvoudige vragenlijst die screent op de mogelijke aanwezigheid van artritis psoriatica. Voor andere huidziekten komen hier in de toekomst ziekte-specifieke vragenlijsten.

Mijn medicatie

Geeft een overzicht van je medicatie en de mogelijkheid om je inname-tijd van je huid medicatie automatisch aan te passen aan de tijdzone waarin je op reis bent.

Mijn consulten

Biedt de mogelijkheid poli-afspraken te noteren en aan te geven dat je herinneringen wilt ter voorbereiding op het consult. Ook kun je het consult opnemen en later thuis terug luisteren.

Informatie

Biedt informatie over verschillende huidaandoeningen. Ook is er informatie over hormoonzalven en vind je hier een lijst van alle ziekenhuizen en klinieken inNederland waar je behandeld kunt worden.

"Een geweldige tool om inzichtelijk te maken wat ik zelf ervaar."

Suzanne - huid patiënte

Hoe werkt het?

Installeren

Download de Happi app in een van de app stores en installeer deze op je telefoon.

Stel je doelen in

Met behulp van specifieke gezondheidsdoelen heb je snel inzicht in hoe het met je gaat.

Connect je behandelaar

Via het Happi portaal kan je behandelteam op afstand meekijken met de uitslagen in de Happi app en je zo ondersteunen in je behandeling.

Happi Huid partners

Download de app

Download de app en neem de regie over jouw gezondheid