Happi Lever

De alles-in-1 app geeft jou de mogelijkheid de regie te nemen over het verbeteren van je gezondheid ten aanzien van leververvetting (NAFLD). Door registratie van de calorieën die je eet en de hoeveel stappen die je loopt, krijg je inzicht in je leefstijl. Hierdoor krijg je meer grip op hoe je je voeding- en bewegingspatroon kunt aanpassen ter verbetering van je lichaamsgewicht en levergezondheid. Met de achtergrondinformatie kun je bewuster omgaan met je gezondheid en de rol die de lever daarin speelt. Daarnaast bestel je eenvoudig je medicijnen via de app die gratis worden thuis bezorgd. Zo ondersteunt de Happi Lever app jou maximaal om gezond te kunnen leven.

Persoonlijke gezondheidsdoelen

Geeft de 4 gezondheidsdoelen weer: gezonde voeding, gezond bewegen, ziekte activiteit en kwaliteit van leven.  Dit geeft je inzicht in hoe het met je gaat. Stel eenvoudig je realistische doelen in en zie of je ze haalt. 

Gezonde voeding

Vul per dag je maaltijden en tussendoortjes in waarna Happi het totaal aantal calorieën per week eenvoudig weergeeft ten opzichte van je berekende benodigde hoeveelheid. Zo helpt Happi je calorieën op een gezonde manier te verminderen om zo een gezondere leefstijl  te ontwikkelen.

Gezond bewegen

Vul je bewegingsdoel in en geeft Happi toestemming om je gegevens van de stappenteller op te halen uit Apple Health, Google Fit of Samsung Health app. Happi geeft eenvoudig weer of je je doel haalt.

Wat doet Happi nog meer ?

Mijn berichten

Ontvangen berichten over wetenschappelijke studies waar je aan meedoet of nieuws van de patiëntenvereniging. Ook blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Happi app via het Happi nieuws.

Mijn consulten

Bereid het consult met je behandelaar voor en denk na over wat je wilt bespreken. De Happi Lever app helpt je hierbij door alle onderwerpen op een eenvoudige manier met je door te nemen.

Mijn medicatie

Geeft een overzicht van de medicatie die je gebruikt. Bestel eenvoudig via de app je medicijnen die dan gratis worden thuisbezorgd. Ook regelt Happi het recept bij je zorgverlener.

Informatie

Uitgebreide informatie wordt gegeven over wat de rol is van de lever en wat de gevolgen zijn van leververvetting in de ontwikkeling naar niet alcoholische leververvetting (NAFLD). Ook is er informatie over leefstijl ten aanzien van gezonde voeding en bewegen met als doel te streven naar een gezond gewicht en afname van leververvetting.

Alles-in-1 app die samen met het portaal zorg op afstand mogelijk maakt 

Hoe werkt het?

Installeren

Download de Happi app in een van de app stores en installeer deze op je telefoon.

Stel je doelen in

Met behulp van specifieke gezondheidsdoelen heb je snel inzicht in hoe het met je gaat.

Connect je behandelaar

Via het Happi portaal kan je behandelteam op afstand meekijken met de uitslagen in de Happi app en je zo ondersteunen in je behandeling.

Happi Lever partners

Download de app

Download de app en neem de regie over jouw gezondheid