Happi wint de Vintura Impact in Healtcare award 2019

Het doel is om de zorg voor patiënten met een chronische ziekte continue te verbeteren.

Tijdens het Impact in Healthcare event streden drie initiatieven om de Vintura Impact in Healthcare award. Het publiek en de vakjury kozen na drie enerverende pitches de HappiApp als winnaar. De andere twee genomineerden waren Reducept en DiSofa. HappiApp; “Deze prijs helpt ons met het zetten van de volgende stap.”

De HappiApp is een gratis app, bedacht door dr. Joop Arends van het UMC Utrecht en dr. Guido van den Berk van het OLVG. In de app heb je eenvoudig inzicht in je medische gegevens, medicijngebruik en lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ook kun je afspraken op de poli noteren, aangeven dat je een reminder wil krijgen voor je consult of je consult opnemen in de app.

VAKJURY OVER HAPPIAPP

De vakjury bestond uit Marja Ho-dac, Directeur Nierpatiënten Vereniging Nederland, Maurice van den Bosch, Voorzitter RvB OLVG, Daan Rooijmans, Sr. manager zorginkoop CZ, Bart van Zijll Langhout, VP Strategic Alliances EMEA & The Netherlands Campus Lead, Janssen en Bas Amesz, Partner bij Vintura. HappiApp ontvangt met deze award een prijs van €10.000 en 5 Vintura consultancydagen. Bas Amesz: “Een initiatief als HappiApp kan door het winnen van deze prijs een echte boost krijgen, ook omdat de schaalbaarheid zo groot is en nog veel mogelijkheden kan bieden.” Wij zijn blij dat we het team van HappiApp hierbij kunnen helpen. “.

https://www.vintura.com/nl/actueel/happiapp-wint-vintura-impact-in-healthcare-award-2019/