De nieuwe versie Happi app is gelanceerd

We hebben de Happi app op 2 belangrijke punten vernieuwd om installatie en medicatie bestellen nog makkelijker te maken!

In de zomermaanden is er hard gewerkt om deze nieuwe versie van de Happi app te ontwikkelen. Daarbij hebben we 2 belangrijke punten aangepakt.

Voor bestaande Happi-gebruikers

Medicatie bestellen

Afgelopen jaar konden Happi-gebruikers van de Hiv app al hun medicatie bestellen via de app. Dit was erg succesvol met meer dan 500 leveringen en zeer tevreden gebruikers. Daarom hebben nu in alle Happi apps de mogelijkheid gecreëerd om eenvoudig en snel je medicatie te bestellen. Happi ontzorgt jou als gebruiker door de recepten bij de arts op te vragen en de medicatie gratis thuis te bezorgen.

Ook hebben we het bestelproces in de app simpel en snel gemaakt. Je ziet eenvoudig of de apotheek nog herhaalrecepten heeft en dus snel kan leveren of als dat niet zo is, de apotheek het recept zal regelen. Ook kun je in de Huid app, extra producten mee bestellen zoals cremes, shampoos of zonnebrand.

Voor nieuwe patiënten die Happi willen gaan gebruiken

Eenvoudige en snelle installatie

Patiënten vertelden ons dat het installeren van de Happi app veel tijd kostte en dat er veel gegevens gevraagd werden. Hierdoor haakten verschillende gebruikers af. Daarom hebben we het proces makkelijker en korter gemaakt. Nu hoef je in het begin na het aanmaken van een account, alleen de gebruikersvoorwaarden te accepteren, te kiezen welk type app je wil gebruiken en een pincode aan te maken. Vervolgens kun je Happi gebruiken. Afhankelijk van de dingen die je in Happi wil doen, vragen we je op dat moment pas om meer gegevens. Zo heeft Happi voor het berekenen van je hart- en vaatziekte risico ook nodig of je rookt of niet.

Bekijk de video op https://www.youtube.com/watch?v=csYQ8S5CN1U&t=7s

We hebben hiermee weer een nieuwe stap gezet in het nog makkelijker maken voor patiënten om de Happi app te gebruiken.