Happi Huid

Happi is een 'health appi' die je helpt om regie te krijgen over je eigen gezondheid.
Mijn gezondheid
Geeft met behulp van 4 gebieden (ziekteactiviteit, gezondheidsbeleving, Kwaliteit van leven en huidbeeld) weer hoe het met je gaat. Je kunt hier eenvoudig zien als er veranderingen optreden.
Mijn medicatie
Geeft een overzicht van je medicatie en de mogelijkheid om de inname-tijd van je medicatie automatisch aan te passen aan de tijdzone waarin je op reis bent.
Mijn consult
Biedt de mogelijkheid poli-afspraken te noteren en aan te geven dat je herinneringen wil ter voorbereiding op het consult. Ook kun je het consult opnemen en later thuis terug luisteren.
Informatie
Biedt informatie over je huidaandoening, over hormoonzalven en links naar informatieve websites. Ook vind je hier een lijst van alle ziekenhuizen en een link naar de help-website van Happi.
Voor patiënten
"Een geweldige tool om inzichtelijk te maken wat ik zelf ervaar"
Susan - patiënte
Happi heeft als doel de zorg voor patiënten met een huidaandoening continue te verbeteren. Dit doen we door onderzoek te doen met anonieme patiëntgegevens.
 Jouw privacy en veiligheid van de patiëntgegevens zijn hierbij gegarandeerd.
In onderstaande video's krijg je hier meer uitleg over.
Gebruikers handleiding
Hulp in het gebruik van Happi? Check onze meest gestelde vragen of stel je vraag via help.happiapp.nl.
Bekijk ook onze gebruikers- en privay-voorwaarden en onboarding informatie voor een koppeling met jouw ziekenhuis.
Help Happi te verbeteren
U kunt ons helpen om ‘Happi’ verder te verbeteren door uw ervaringen, opmerkingen en aanbevelingen te delen met ons via info@happiapp.nl.
Voor zorgverleners
Om patiënten met een huidaandoening in staat te stellen meer controle te krijgen over hun eigen ziekte, is er door de stichting HappiApp een app ontwikkeld welke gratis te downloaden is voor alle patiënten. De Health-app ‘Happi’ stelt de patiënt in staat verschillende aspecten van zijn ziekte beter en makkelijker te organiseren.
Dr. Kemperman is namens de stichting HappiApp aanspreekpunt voor de Happi Huid app.
Happi App development team:
Happi Huid App partners:
© 2017 - Deze applicatie is ontwikkeld door de Stichting HappiApp, in samenwerking met E-sites en mede mogelijk gemaakt door bovenstaande partners. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons door een email te sturen
naar info@happiapp.nl
Privacy Policy
NL-CA002-2016-39644